Blogger Templates

Followers

baju nikah.....

salam smua....
dup dap dup....hehehehe....lebih kurang 6 bulan sy da nk bergelar isteri org....byk bnda nk kene buat..kene pk...takut pon ade...klu blh nk hari kejadian tu berjalan gan lancar dan smpurna...amin..ari ni nk cite pasal bj nikah n veil...hehehe..smua da siap jahit..tggal nk touch up2 skit utk nmpk bling2...sebenarnya da hantar jahit manik kat sorang kawan...hasil keje tgn dia cntik...terpikat sgt...baju nikah n veil ni dijahit dgn kos yg less RM 100..murahkan??????sgt berbaloi2..jahitan dia kemas...nti sy bg tgk skit pic bj tu..xblh tnjuk smua...nti xsuprise lah plak...ok la ni sy tnjukan pic bj nikah n veil sy...wink2


Centerpiece

Alhmdulillah siap jugak akhirnya setelah bertungkus lumus myiapkan centerpiece ni...harap dpt mbantu masa mjlis nti..bg cune skit meja mkn untuk tetamu yg datang....sy buat mgunakn botol yg terpakai je..jimat kos...hehehehe....siapa yg nk tgk hasilnya...sila pastikan dtg ke majlis sy nti ok....

JPO pnye citer....

cuti krismas mase tu kami sekeluarga berkumpul..best2
smua adk bearadk sy ade....termasuk jgk anak sedara sy yang cmel + kiut + hensem..hehehehehe...kami berkumpul kat uma baru...kms2 uma...
ptg 2 kami beramai2 g JPO....kat JPO xcari ape pon...tp alya n saya ade la sangkut kasut n baju...adk b pon dpt baju....lpas g JPo tu kami makan besar  kat Young Arif kat Kulaijaya...sedap2..mkn ikan steam...ikan 3 rasa...lalalalalla...


So biar gambar yg bercerita yer.....

alhamdulillah...

salam smua...
ceh2..konon xnak update blog...tp smpi2 perak je terus update..lalalalala..alhamdulillah selamat sampai ke INSTUN...gerak kol 9 lbh pg td bersama cik yanie...td drive slow je...td singgah machap utk minum pagi...beli sticker cmel...harap org yang pesan tu sabar tunggu sticker ni...hehehe...mggu dpn baru tuannya dapat ye...lalalala
pastu benti kat rawang untuk solat n makan tengahari...teruskan pejlnan ke instun n smpi dalam kol 3 lbh....
sebenarnya sy xsbr nk smpi sini...nk tau nape???sbb ade org bg sy gan cik yani suprise..terima kasih abg man....dia srh buka brg tu bila smpi nanti perak...waahhhh...sbb tu la sy xsabar nk smpi sini....
smpi sini tepon mama n en tunang bagitau yg sy telah selamat smpi...pastu angkat barang n daftar bilik....finally br sy buka suprise tu.....bila bukak kotak tu....sy suka sgt...ade teddy bear yg cmel wane putih....ade dua stu utk sy n stu utk cik yani....sy namekan dia cici..tp xsmpt nk g JPN utuk buat surat beranak dia...sbb da pkul 4 lbh...pejabat da nak tutup...hehehehehehe...terima kasih byk2....sy suka sgt!!!!!!!
harap2 kursus ni best..chayok2....malam ni ade taklimat...pastu boleh tido.....
waaahhhh...da pnt ni....hehehe

stopppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEMINGGU LBH SY XKAN UPDATE BLOG NI....MAAP....PADA YG SUKA BACA BLOG NI...SY DA XDE MOOD NK CONTENG2 KAT BLOG NI.....PATAH SERIBU....
sob sob.....sedih nk tinggalkan blog ni....br smgat nk buat blog ni...skrg smua mood tu da terbang...huhuhu...
sj je buat gempaq...sbnrnya kene kursus smggu kat perak...so xblh update...hehehe...mood terbag ke perak da...
tggu sy balik ea...doakan sy slmat pg dan balik

mungkin itu yg terbaik

salam....
ya....mgkin ini yg terbaik...harap dgn ape yg kita buat ni blh memberi masa untuk kita pk siapa kita sebenarnya..ms seminggu tu mmg ckup utuk kita memuhasabah dri...mgkin kamu blh lakukan...tp...sy akan cuba sedaya upaya untuk buat...wlupun berat tapi tetap akan tempuhi jua....hnya Tuhan yg tahu...lalala...betapa risaunya bila kamu buat cm tu....sy bukan nk ckp sy ni yg terbaek...tp sy rasa sy mmg xlayak untuk menjdi adik kamu...

pasni sy xkan buat kamu marah....takut kamu ttp tpn...nti org2 lain nk kol kamu ssh...sy xpe...msh mampu redail beratus2 kali...hahahaha..wlu sy terpakse bersengkang mata smpai pg...sy xksh...sy kuat...mampu lg nak g keje...hahahaha..tp sy sedih sebenarnya...huahua...tolonggg.................

AMARAN : ayat kat atas ni hnya merepek semata2..jgn amik port...abaikan...

sedar diri

salam..ye sy tau spe sy..(ape tiba2 aku merepek ni..hahaha)
sy xblh jd yg terbaek dismua mata org..sy hanya hamba Allah yg cintakan kesederhanaan...kegembiraan,keceriaan n sk ketawa..kalau boleh nk buat smua org disekeliling sy sntiase senyum n happy bila berkawan gan saya..tapi klu sy xmampu buat cm tu sy mintak maap...sy hanya insan biasa...ari ni syt xtau nak buat ape...hahaha..bosan..tu yg merepek ntah ape2 ntah...keje smua da siap...skrg cm mepersiapkan diri untuk kursus kat perak...byk benda yg sya pk..sy da bengong ni..

Nak pegi tgk Ombak Rindu..tapi xde geng..huhuhu...tp mcm nak pegi tgk lps balik kursus nti..nk berdate gan fida...hehehehe...fida teman akk yer....sape nk join sila angkat tgn...cik yani jom join..mgkin tgk kat JJ jer...xpon sy cb pjuk en tunang sy g tgk..tp dia xsuka tgk wayang...lalala..nk ajak abg man...lg la hampeh...dia da pegi tgk gan geng2 dia...sampai aty xajak...sedih..huahuahua...

ok la...nk smbg buat keje...tp bkn ade keje pon..sebab keje smua da siap..lalala...rajin x saya??? ok ye...chow

hujan..oh...hujan

salam smua
pagi ni cuaca amat sesuai untuk tdo...hehehehe...tp xblh tdo sbb tgh keje kan...alhamdulillah keje smlm dapat dsetlekan dgn jayanya...aja2 fighting...hahaha...esok da ari sbtu...ape pojek mggu ni...mcm ade bau2 orang nk blanje tgk wayang...cite ombak rindu...betul x cik yanie...hahaha...ape pn xblh nk buat ujan2 ni...mood nk tido jer...

apepon bulan ni mmg bz sgt...nk g idupkan roadtax kete (alhamdulillah mr b sy da genap 3 tahun), nk servis kete..nk g kursus kat perak....wah byk btul aktiviti akhir thn ni...tu blom lg memenuhi undangan kawan2 yang kawen... kepada yang bakal jd pengantin tu selamat pengantin baru...smoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa....amin..