Blogger Templates

Followers

fabric handbouquet

alhmdulillah...rezeki sy murah lps kawen ni...ade org berminat gan hb sy mase sy snding ari tu.....atas dorongan en hasben sy jdikan sbgi side income....dlm bulan ni je da ade 3 order dr custemer...tq ye...harap berpuas aty gan hasil keje sy....tp byk yg perlu dibaiki...n sy akan cb perbaiki dr masa ke semasa...cewaahhh....sy buat fabric hb ni ikut tema yg custemer request...
spe2 yang nk order blh la order kat sy ye..pasti mjlis anda ade kelainan...hehehehe...
pickat bwh ni antara order dr custemer.....

*****

****

***

**


HB majlis sy

order by customer pink+pepel 

order by customer peach+oren+cream

Majlis Bertandang

Tarikh : 3 Jun 2012
Tempat : Felda Penggeli Timur






Majlis Bersanding

Tarikh : 27 Mei 2012
Tempat : Dewan Felda Bukit Besar

terima kasih pada smua yang hadir pada majlis sy terutama utk my BFF ena, fara, amoi, yanie, adli, kak sue, liza n my liey (hehehehehe). xlupa jgk pd pemberi smgat n abg sy selamanya en Rozaman..tq abg...pada sedara mara yg byk tolong di majlis sy...kendarat n orang yg rewang untuk merealisasikan mjlis sy...xlupa kawan2 yg dtg xkira dr jauh atau dekat...geng2 INSEP 2007 abg faizal n lina...geng SMTA zamrul iman, geng POLIJB huda, emon, yan, acit, bonzer, ijat...geng INDUKSI n BTN nana, FT2 Yana, cik yun, yaz n smua yg hadir...

tH@nK YoU sO MUch.....sayang korang smua!!!!!!!!










Majlis nikah dan khatam

Alhamdulillah sy da bergelar isteri kepada En Roszaini bin Tugiman pada 26 Mei 2012...majlis nikah diadakan pada jam 10 pagi di rumah sy... terima kasih pada kwn2 sy yang dtg...pada sedara mara serta jiran tetangga yang memeriahkan majlis tersebut....

Pada kol 2.00 majlis khatam al-Quran pula diadakan....alhamdulillah smua berjalan dengan lancar

p/s - tq pada mak andam n photog sy Qaseh Photografer....

jom layan pic sekitar mjlis nikah saya....

my alya

en hasben


my coet syg




menghitung hari

berdebar2...mcm2 rase ada...smoga smua berjalan dengan lancar dan diredhai oleh Allah...amin....

pre wedding









sweet 27!!!!!!!!!!

hahahahahhahaha....jangan ketawa bc title kat atas...perasan kan sweet 27...sweet ker??? hehehehe...alhmdulillah...sy da berumur 27 tahun....bersyukur sgt masih diberi peluang untuk terus bernafas...smoga apa yang saya inginkan akan tercapai...terima kasih pd kawan2 yang wish Heppy Beday kat sy tu ye...syag korang smua...xlupa pd fmly sy..spupu2 sy n en tunag sy...kami xsmpt nk celebrate pon sbb en tunang sy bz...n sbnrnya dia pon xreti sgt nk romantik2 cm tu...kesian kan sy...tp xpe...sy terima dia seadanya....tq jgk pd kwn2 yg smbt beday sy...liza, kak sue n kak ila...cmel kek tu..hadiah jgk best...pd kak mas..tq sbb bg adiah yg sweet tu..pd abg sy..thnk wish....kita smakin jauh....ape pon sy harap abg sy bahagia selalu..sbb kamu adalah abg terbaek sy...
smoga dengan bertambhnya umur sy akan lebih mematangkan diri sy...tahun ni tanggungjawab akan bertambah..sy akan jd isteri orang dalam masa 2 bulan lagi....sy bersyukur atas kebahagian yang diberikan pd sy...atas kasih sayang diberikan kepada sy..sy amat hargai smua orang yang sayang sy..sbb sy pon sayang kalian smua.....terima kasih!!!!!!!!!

preparation

salam....
kali ni sy nk cerita pasal preparation untuk mjlis yg tinggal 2 bulan je...nebesss nieee!!!!!!!
nebes bukan sbb nk kawen!!! nebes psl mjlis..harap berjalan lancar..sprti yg dirancang

Mggu lepas da pegi interview kat Pejabat Kadi Kota Tinggi...alhmdulillah dapt jwb gan tenang...cm tu jgk gan en tunang sy...tinggal nk submit borang tu je pd kadi yang akan nikahkan kami
barang2untuk mjlis mcm beg2 doorgift pon da diborong gan jayanya di Ayer Hitam...Dalam sibuk2 buat preparation utk kawen sy diuji gan stu ujian...mr. b sy mgalami kecelakaan...sian dia terbabas...kini dia tgh dirawat kat ICU...hehehehe...dekat2 1K jgk kos nk rawat dia...tp xpela...mgin ade rezeki lain utk kami...ape pn sy bersyukur sbb abg sy xmgalami kecederaan (abg sy yg bwk mr b sy)...

baju nikah kami jg da siap dijait....tudung gan veil jgk sudah clear...alhmdulillah...k la smpi sini je dl...len kali sy conteng2 lg ye....

custom rubber stamp konon2 cmel..hehehehe

pasal rubber stmp ni ade cite...hehehe...design utk rubber stamp ni telah didecide oleh org yang paling phm sy...tq abg...kos bt rubber stmp ni hnye 12 inggit n hasilnya memuaskan...i like....sblm ni ade tnye stu kedai tu....tp harganya...mak aiii...RM 40...hehehehe...sy ni pgntin budget...so xnk la mbazir sgt...nsib jmp kedai yang murah n blh merealisasikan ape yg si budget cm sy ni nak...hehehehe....

hehehe....pic kurang memuaskan

kotak doorgift

salam....
yehaaa...kotak untuk doorgift da siap....alhamdulillah sy sgt berpuas hati....cmel....
kepada sesiapa yang nk kotak doorgift yg cmel tu (comel ke???) kenala dtg majlis sy yer...hehehehe
nk tunjuk kat sini nti xbest la...xsuprise loorrr....lalala...jd tUNggUUUUUU....ms mjlis nti yer

(",)

..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................

satujanuariduaribudua belas

salam semua

selamat tahun baru

ape azam tahun ni?????????

harap2 semua yg dihajati akan tercapai...amin

aktiviti awal tahun ni dimulakan dengan :
bereunion gan geng2 nakal sy
bersnap2 gan akak n si coet niyaz
bermanje2 opsss...bersnap2 gan en tunang...

*********************************

walaupon penat aku seronok sgt...dpt jmp geng2 gila aku zaman sekolah...teringat plak kisah2 kami di hostel dulu..wawawa..kami mmg nakal tp aty kami baik...tetap disayangi oleh warden..yehaaa...jgn jeles...thnak pd ena, fara n amoi..xlupa pd aji n som...pd akk taty n niyaz coet...luv u all la..xllupa jgk kwn2 sy yg xdpt dtg..cik yanie...adk umie n abg man...thnk 4 ur support....jasa korang tetap aku kenang..
like3!!!!!!!!
eeemmmmcaaakkk

niyaz dikelilingi awek