Blogger Templates

Followers

tahun baru azam baru

alhamdulillah....
da spuluh hari kite berada di tahun 2013 ni....
spjg tahun 2012 byk perubahan telah berlaku...hehehehe...
rezeki smakin bertambah...dan smoga terus bertambah ditahun baru ni...
sekarang sy da dduk rumah sendiri...alhmdulillah...bersyukur sgt...

fabric handbouquet

alhmdulillah...rezeki sy murah lps kawen ni...ade org berminat gan hb sy mase sy snding ari tu.....atas dorongan en hasben sy jdikan sbgi side income....dlm bulan ni je da ade 3 order dr custemer...tq ye...harap berpuas aty gan hasil keje sy....tp byk yg perlu dibaiki...n sy akan cb perbaiki dr masa ke semasa...cewaahhh....sy buat fabric hb ni ikut tema yg custemer request...
spe2 yang nk order blh la order kat sy ye..pasti mjlis anda ade kelainan...hehehehe...
pickat bwh ni antara order dr custemer.....

*****

****

***

**


HB majlis sy

order by customer pink+pepel 

order by customer peach+oren+cream

Majlis Bertandang

Tarikh : 3 Jun 2012
Tempat : Felda Penggeli Timur






Majlis Bersanding

Tarikh : 27 Mei 2012
Tempat : Dewan Felda Bukit Besar

terima kasih pada smua yang hadir pada majlis sy terutama utk my BFF ena, fara, amoi, yanie, adli, kak sue, liza n my liey (hehehehehe). xlupa jgk pd pemberi smgat n abg sy selamanya en Rozaman..tq abg...pada sedara mara yg byk tolong di majlis sy...kendarat n orang yg rewang untuk merealisasikan mjlis sy...xlupa kawan2 yg dtg xkira dr jauh atau dekat...geng2 INSEP 2007 abg faizal n lina...geng SMTA zamrul iman, geng POLIJB huda, emon, yan, acit, bonzer, ijat...geng INDUKSI n BTN nana, FT2 Yana, cik yun, yaz n smua yg hadir...

tH@nK YoU sO MUch.....sayang korang smua!!!!!!!!










Majlis nikah dan khatam

Alhamdulillah sy da bergelar isteri kepada En Roszaini bin Tugiman pada 26 Mei 2012...majlis nikah diadakan pada jam 10 pagi di rumah sy... terima kasih pada kwn2 sy yang dtg...pada sedara mara serta jiran tetangga yang memeriahkan majlis tersebut....

Pada kol 2.00 majlis khatam al-Quran pula diadakan....alhamdulillah smua berjalan dengan lancar

p/s - tq pada mak andam n photog sy Qaseh Photografer....

jom layan pic sekitar mjlis nikah saya....

my alya

en hasben


my coet syg




menghitung hari

berdebar2...mcm2 rase ada...smoga smua berjalan dengan lancar dan diredhai oleh Allah...amin....

pre wedding