Blogger Templates

Followers

bawah meja~~~ :)

hye smua....slmt dtg bln dec...
bln terakhir dlm thn 2011...
azam cm ne???da tercapai ke blom...yg blom tercapai msh ade sbln lg
utk merealisasikan impian tu...chayok2...hehehe
hah????ape yg bwh meja tu?????
laaaa arni rupanya...hehehehehehhe
ari ni buat keje2 kat pusat akses...wawawawa
tertongeng2...nasib pki bj yg bersesuaian...
time cuti sekolah ni je la blh merangkak kat bwh meja...time sekolah mau bdk2 ni tegur...lalalalala
tgh syok2 buat keje ade plak org ajak g minum pg...hehehehehe
rezeki2...tq incik Rozaman....sbb blanje sy...lalalala
(sebenarnya sy yg ajak dia g mnum)
keje byk tp smpt lg menconteng kat blog ni...hahahaha..sbb da ade org yg sk bc blog sy...terima ksih sbb sudi bc..ntah ape2 ntah yg sy tulis...ade jgk org like...syukur....
ok la yer....sy nk smbg bt keje...bzzzzzz...hehehehe
(buat2 bz je sbnrnya)



silent mode

maap klu sy sepi hari ini....sy perlu tenangkan aty...
terima kasih pd kamu....
semoga bahagia n capai ape yang diinginkan...maap bkn sngaja...tp..
biarla sy hadapinya sendiri....sy tau sy kuat....sy kan gangster...hahahahaha...aja2 fighting....
saya xde mood hari ni...lalalala....mood keje je ari ni...jom kita mengemas....

tersedih la plak

pagi smua....
salam 1 malaysia..
pagi ni pegi keje gan mata yang bengkak...huahuahua...mlm td terfeeling la plak
tu la...bila smua liku2 hidup yg aku tempuh slama ini mjelma smula...
hidup ni kadang best, hepi, sedih, stress n mcm2 la...tp tu smua lumrah kehidupan
tanpa cabaran n dugaan xmungkin kita mampu mjdi dri kita sekarang...
Bersyukur kepada Allah atas kurniaan yg telah diberikan...
terima kasih pd mama yg melahirkan kakak di dunia ini...pd ayah ats kasih syg yg dberikan...pd abah...terima kasih....pd org2 yang aku syg...kehadiran kamu smua memeriahkan lgi hidupaku....
tanpa kalian smua aku xkuat utk hadapi smua dugaan ini.....
aku akan cuba kuatkan dri tabahkan aty untuk hadapi smuanya dgn senyuman...
aku percaya Allah xkan memberi ujian jika kita xmampu nak hadapinya...
dan aku akan hadapinya dengan SENYUMAN....
Doakan aku diberi kekuatan untuk menghadapinya...amin....


diy oh diy...aja2 fighting....

salam...
skrag tengah mengiatkan diri mengDIY...hahahaha(ape2 ntah ayat)..
tgh tggu barang yg diorder dr cik Nurul...brg tu smpi br boleh buat...harap2 dapat buat dengan jayanya...

teruskan usaha ye cik arnizaa!!!!!!!!!!!chayok2



jalan2 gan adk2...

hye smua...
selamat menyambut maal hijrah...
semoga tahun ini memberi seribu rahmat dan kebahagiaan..
cuti2 ni sy asyik jln2 cari pasal makan je...hahahaha..
abis program diet sy...lalalalalala
tapi seronok dpt berkumpul gan adk2 terchenta saya


ni aksi2 kami ...lalalala

smoga rezeki kami sentiasa murah...

Alhamdulillah.....
Syukur....smoga rezeki sy dan smua org akan sntiasa murah..amin

saya mahu jd pemadam.....

klu la sy pemadam....
bila kwn-kwn atau sesiapa yg saya sayang ade masalah saya akan padam masalah diorang
klu la sy pemadam...
bila diorang sedih, saya akan padam dan gantikan dengan kegembiraan
hinggalah sampai masa pemadam tu habis & digantikan yang baru...
tapi layak ke saya jd pemadam???

p/s : sy syg kawan2, family n abg man sy (dia yg bg cerita tentang pemadam ni)tq...

veil oh veil....

berangan nk pki veil yang cntek2...
tp xnk la labuh2...
konon2 nk yang cm ni

sweet je...hehehe...berkenan sgt...sbb simple...sk yg simple2...
apepon da hntar kain chiffon utk disulam tepinya....pantas x???
buat mn yg da ade dl...xnk klelam kabut....
baju nikah pon da siap...tinggal nk touch up skit2...
sangat puas aty gan bj nikah tu...upah jaitnya pon xmahal...berbaloi2...
suka...like3

DIY handbouquet

hye smua...
setelah penat dab berusaha dgn gigih (gigih ker????) 
akhirnya fabric handbouquet siap jgk....
hehehe...tp xberapa cntik n kemas sgt..
first time buatkan...
tu pon  amik dr blog spe ye...lp la....apepon tq fot da tutorial
nk tgk x hasilnya...
****
****
****
****
****
****
****
****
taraaaa.......

klu xcntek sila tegur yer....hehehee...
klu nk srh sy buat boleh...sila request...lalalalala

kursus kawen -done!!!!!!!!!!

minggu lepas 19-20 hb Nov 2011 telah selamat mjalankan kursus kawen bersama Cik Yanie...
terima kasih sebab sudi temankan i yer cik yanie....
En tunang da pegi ms dia blajar dulu....
so sy terpaksela pegi bersama cik yani....
TQ cik yanie...lalalala

selamat pengantin baru suhailah



tahniah to my angah da jd PUAN....hehehehehe smoga bahagia hingga akhir hayat dan dikurniakn anak2 yg soleh & solehah..amin majlis org...tapi kami berempat yg byk melaram...hehehehe tq pd along, amoi, fara n yanie....

saket.....

tq pada semua yg disekeliling sy...
tq pd Abg Man yg anta g klinik
en tunang tersayang
kawan2 yg sntiase ade dcc
n family tercinta

kerja2 DIY bermula

salam smua...
dlm 2 minggu ni bz skit....
nk diy mcm2

in progress
1.fabric hand bouquet (bgai nak rak menjait...hehehehe)
2.Guestbook(tunggu hasilnya....)
3.veil n jait manik bj nikah...lalalalla

yang da siap
1.Bunga utk penanggah..hehehehe

doakan sy kuat n sht utk terus bt kerja2 ni...yehaaaaa